G-465379

Gastenboek

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

' Aorend mien Lekkerbekkie '
Ontzettend leuke voorstelling! De acteurs speelden het spel vol overgave. Chapeau!?? En de nieuwe website ziet er top uit!

Carla Slag

Mooie nieuwe site
Mooie nieuwe site hoor. Zo blijf ik mooi op de hoogte. Zal alles goed bekijken.

Lucas Van Buiten

Het Hoenderveld
Het Hoenderveld.Ontzettend van genoten.Het was een waar genoegen om dit stuk bij te wonen vanaf de eerste repetitie avond.Jullie waren allemaal zo open en vriendelijk dat ik me geheel weer thuis voelde bij 'mijn' toneel vereniging. Lucas Eensgezindheid is een belangrijk onderdeel van het leven in Overdinkel.Iedereen kan van een avondje top 'Entertainment' genieten voor zeer lage kosten in een fijne omgeving.Ik was zeer geëerd om door jullie in het zonnetje gezet te worden, en een paar mooie kado's te mogen ontvangen.Ik zal jullie allemaal ontzettend missen. Lucas van Buiten

Lucas van Buiten

Geweldige avond
Wat was het weer een geweldige avond met jullie stuk allemaal goed gespeeld we hebben weer erg genoten gr, van mij

Miny n.v.t.

'Jongs, jongs, wat gung't d'r bie.'
'Jongs, jongs, wat gung't d'r bie.' Vat dit op als een groot compliment. Geweldig gespeeld en geweldig georganiseerd. Gelukkig beschikken wij over een zeer goede formule. Goed technisch team. Prachtige locatie gerund door vrijwilligers. Fijne club capabele spelers en zes avonden een zaal vol met lachwillig publiek. De duoregie, dit keer met Koosje, is mij goed bevallen. Ik zou zeggen: 'Op naar het volgende stuk.' Groet. Sietse.

Sietse Smit
Share our website